Pensiune canina
Pana in anul 1995 obisnuiam sa calatoresc foarte mult si deseori ramaneam in strainatate pentru o perioada de mai mult de 2 luni de zile. De cate ori plecam se punea problema cazarii cainelui pentru perioada respectiva.
Acesta este motivul pentru care am pus bazele celei mai tari pensiuni din Bucuresti. Avem un numar de 10 de padocuri dintre care 8 de interior cu incalzire in pardoseala ce sunt la dispozitia persoanelor care vor sa colaboreze cu noi.
Fiecare padoc este de 14 mp complet acoperite si cu gratar si cusca de lemn in interior. Complet betonate, padocurile sunt spalate de 2 ori pe zi cu Domestos si sunt dezinfectate la fiecare 2 zile cu cloramina. Pensiunea noastra este intr-o continua dezvoltare iar grija ce o purtam fiecarui caine ce ne este oaspete  ne recomanda ca fiind cei mai buni in domeniu din tara.
Cainii nu se pot atinge intre ei si nici nu se vad cu vecinii din lateral. In fiecare saptamana un medic veterinar face o vizita obligatorie asa incat nu am avut niciodata evenimente de ordin medical.
Toti cainii lasati in pensiune beneficiaza de un program ce include:
  • mentinerea notiunilor de disciplina existente
  • mentinerea conditiei fizice
  • sedinte de joaca si stimulare

Baza noastra este dotata cu 16 obstacole pentru agilitate, un bazin de inot de 30 m lungime, 3 m latime o pista de biciclete de 160 m pe care cainele invata sa mearga langa bicicleta, 10 alei de disciplina,2000 metri patrati de spatiu de joaca pentru caini in zona verde complet ingradit si supavegheat permanent, 5000 metri patrati de teren arat pentru urma .In sezonul rece dresajul se face in interior intr-un spatiu de 80 metri patrati incalzit si sunt in lucru 10 padocori inchise ,incalzite ,si cu tot confortul unui hotel canin 5 stele.Echipamentul folosit in dresaj este de import si de cea mai buna calitate.

Bazinul de inot; pentru pregatirea fizica a cainilor. In pregatirea fizica a cainilor este inclusa si alergarea pe langa bicicleta. Asa arata interiorul unui padoc.
Disciplina poate fi facuta individual sau in grup. Elementele de disciplina se fac mai intai pe aleile de beton ceea ce incurajeaza si mareste atentia cainelui. Un numar de 30 de padocuri de exterior fac parte din oferta de vara.
Dupa ce un caine incepe sa lucreze bine individual este introdus progresiv in lucrul de grupa. Elementele de asteptare se efectueaza langa stapan... ...sau la lungimea lesei.
Sedinte de grupa se tin deobicei in week-end.
Cu incepere de la ora 10:00 cu programare in prealabil.
Cum marimea scolii este de 7200 m este spatiu suficient pentru urma atunci cand posesorii de caini o cer.
Dresajul se efectueaza in prezenta stapanului. Pista de biciclete are o lungime de 300 m si fiecare caine parcurge de 3-5 ori lungimea in fiecare dimineata. Sariturile peste obstacole fac parte din programul obisnuit al unui caine ce trece printr-un program de scoala sau pensiune.

 


Admiterea in pensiune se face numai pe baza unei programari si pe baza unui consult medical riguros efectuat in cadrul Clinicii veterinara Armeneasca sau Facultatea de Medicina Veterinara, de unde vi se elibereaza un certificat medical al cainelui.

Relatii pentru Armeneasca la 021.211 2072